Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
KostTräning.Uthållig & Stark med Frida

Mer motivation och träningslust med Better Bodies och I Am Ready!

Hur är läget mitt i februarivintern? Eller ska jag säga vabruari? Nä, så får vi verkligen hoppas att det inte är! Låt oss istället fokusera på roliga saker. Som hur går det med din träning till exempel. Har du blivit starkare? Följer du din plan? Är din träning fortfarande lika roligt? Är du lika målmedvetet nu som det var i början av året?

Om du möjligtvis skulle behöva en liten motivationsboost kommer jag här med tips på två  inspirerande event som är nu i helgen!

Lördagen 24 februari

På lördag anordnar Better Bodies  -Behind the Seans! En fullspäckad dag med massa roliga aktiviteter! Styrkeutmaningar, tävlingar, dumpade priser. Och fitnessprinsessan, gladiatorn Helene Ahlson kommer föreläsa. Spana även in hennes blogg för grymma träningstips och en hel del nyttiga recept ( för den som gillar det) I hennes senaste inlägg lär du dig hur man bakar nyttiga kanelbullar! Det vill man ju knappast missa! Inte heller hennes föreläsning!
 Var: Vindkraftsvägen 6C Tyresö
Hemsida: Better Bodies

Söndagen 25 februari

Träningsprofilen, Biggest Looser tränaren, välanlitad PT både av Nyhetsmorgon och av ett gäng kändisar. Jag pratar såklart om Mårten Nylén. På söndag kl 11.00 bjuder Mårten och hans fantastiska fru Malin in till ett roligt och fartfyllt träningspass mitt i Rålambhovsparken. Passet är för alla!  Stora som små!

Träningsexperter kommer vara på plats,  en hel del tävlingar med fina priser från Abilica och det är helt gratis!
Anmäler dig gör du på info@iamready.se
Var: Rålambhovsparken kl 11.00
Om du inte kikat in på deras hemsida så gör det!
Massa härlig inspiration inom allt som rör hälsa! www.iamready.se

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons