Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Tre träningskoncept med start 9 mars

Träningsstudion BE.CORE öppnar nu sin andra träningsstudio och slår torsdag den 9 mars upp dörrarna för allmänheten men jag fick vara där idag på en liten “sneakpeak”och  klämma och  känna på deras tre olika träningskoncept  Barre, Megaformer och cykelklassen Cycle!  Lite som speeddejting där varje klass bara var i tjugo minuter!

 

becore.4

 

Vi började med BARRE – eller rättare sagt jag började med att försöka få på mig dem där tåstrumporna! Mina tår gillade inte alls dem så jag fick slita hårt.  Till sist stod även jag och gjorde graciösa rörelser. Eller graciöst och graciösa … Under 20 minuter virvlade vi i alla fall runt på mattan, på barren vid väggen, vi gjorde det utan hantlar, med hantlar och pumpade till sist rumpan med minibands för att avsluta med lite stretch! Kort och intensivt och instruktören var en glad, energisk fläkt som hade ett stort engagemang för oss deltagare och hon fick nog oss alla att känna oss riktigt sedda!

Lite suspekta maskiner är allt dem där MEGAFORMER. Ser liksom ut som en sexig sträckbänk och lite är det ju faktiskt det som klassen går ut på. Att sträcka eller pressa plattan som är i maskinen. Skonsamt för leder men väldigt utmanande.

BE.CORE CYCLE är ingen vanlig spinningklass. Fram på cykeln låg nämligen ett par handlar som användes en bit in i klassen samt att instruktören även uppmuntrade oss att göra lite schysta moves  i takt med musiken. Kort sagt föredrar jag att lyfta hantlar och göra coola moves ej sittandes på en cykel.

becore.11

Vill du testa en klass?

Det som är så bra med BE.CORE är att du inte behöver ha något medlemskap utan att du köper precis så många träningspass som du vill!  Du registrerar dig på deras hemsida www.becore.se sen kan du logga in på ditt konto i appen MindBody och köpa så kallade credits. En credit motsvarar en klass!  Riktigt smart system och jag kommer definitivt gå själv på deras Megaformer pass eftersom jag tycker att det är ett bra komplement till min övriga träning!

Torsdag till fredag kan du kostnadsfritt komma och testa deras olika klasser!! Passa på att testa och glöm inte tåstrumporna!

becore.12

becore.6becore.5

 

becore

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons