Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Mitt betyg på Nike EpicLunar

Måste erkänna att jag blev överraskad av den episka lunarskon i torsdags när jag och andra löpare fick provspringa skon, först i hela världen!! Nike hade dessutom ordnat ett härligt event med 5,5 kilometer löpning som avslutades med mingel och mat i miniformat på en båt!

Efter att alla som skulle springa checkat in, fått en löparjacka, epicrun.4fick vi gå ut på en brygga och leta reda på en låda med sitt namn på. Kändes lite coolt att få vara en av de första i hela världen att få springa i denna episka sko! Det var på med skon, vilket var lite klurigt och ovant på grund av den strumpliknande delen, sen spranng vi i väg med våra olika pacer beroende på hastighet.

Vår pacer påminde oss att verkligen känna efter hur skon kändes. Greppet, svikten, fästet, dämpningen. jo, jag gillade allt skon! Gillade att skon var lätt, bekväm på foten och att det var ett så bra fäste trots att det var is där vi sprang. MEN 1800kronor och en alldeles för skrikig färg gör att mitt betyg på skon dras ner lite gran. Sedan gjorde även skon ifrån sig ett lite speciellt ljud, paff, lät det varje gång skon träffade marken. Under 5,5 kilometer lät det ju ganska gulligt men med flera mil i skorna så kanske det inte skulle vara så gulligt längre…

Det var riktigt roligt att springa i grupp och jag sprang allt på lite snabbare än vad jag normalt brukar göra! Det var frisk och lite disigt ute vilket gjorde löpningen härligt dramatisk.

 

Mitt betyg på Nike EpicLunar

Bekväm annorlunda sko som funkar perfekt till korta snabba distanser, vill säga inga maraton. Skon känns lätt att springa i och den sitter bra på foten. Speciell design med den höga strumpan men i övrigt är det inte så jättemycket design över resten av skon utan Nike verkar mer ha lagt allt krut på sulan.  Priset för skon är dessutom 1800krononr vilket jag tycker är lite i överkant. Jag ger skon får 3 av 5 möjliga Kettlebells i betyg.

Kettlebellbetyg3

 

Efter 5,5 kilometer klev vi på en båt som tog oss till Strandvägen och under turen bjöds vi på mat och något att dricka! Perfekt kväll! Godast var minihamburgarna!

epicrun.2

epicrun press.3

epicrun press. 4

epicrun press.2

Det var en underbar kväll att springa runt Skeppsbron och jag längtar efter att få komma ut och springa snart igen! Stockholm Marathon är faktiskt inte så himla långt bort och frågan nu är ju vilka skor jag skall springa i?

Vilka är dina favoritskor att springa i?

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons