Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

När träningspasset tar emot

Idag var en sån dag jag helst ville gå hem och lägga mig under en filt och dricka the och kolla på någon härlig rulle! Kände mig trött och sliten efter en lång dag med kunder och kurs men jag vet hur bra jag mår efter jag tränat och släpade mig iväg till gymmet ändå.  Trots att jag var ganska omotiverad att springa så ställde jag mig på löparbandet ändå och blev förvånad hur bra det kändes. Kom in i en skön rytm, bra musik i lurarna och steget kändes lätt. Dessutom var det ett ypperligt tillfälle att testa mina nya tights från 2XU!

 

fredagsmys

fredagsfys

Belönade mig med keso med kanel och Stevia efteråt. Jäkla tur att jag inte gick hem och slängde mig på soffan för då hade jag missat det här sköna passet!!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons