.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Uthållig & Stark med Frida

Prenumerera på Hälsa!

Har du sett att du kan prenumerera på hälsa? En gång i månaden får du hem en box med massa spännande saker. Kan vara nötter, torkad frukt, superfoods, hälsodrycker och rawbars, tips på nyttiga recept.

Själ vart jag väldigt förtjust när jag fick hem den vita lådan och fick öppna den och se dess innehåll! Massa härliga produkter som skulle komma till nytta! Göra eget knäckebröd, the som jag aldrig skulle provat annars, tranbär apelsinchoklad från Renée Voltaire. Den var magiskt god! NU3 baren har jag inte smakat på än utan väntar med den till före eller efter min springrunda.

thehealthybox

Tryck på länken nedan för att läsa mer om The Healthy Box, hur du gör för att prenumerera och vilka olika boxar som finns! Själv skall jag drick kaffe och mumsa på lite Apelsinchoklad innan jag traskar och tränar! Energi in, energi ut! Mot en starkare kropp!

http://thehealthybox.se/

 

Annons
[adl-post-slider id='33828']

Lämna en kommentar