Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

En rolig PT, finns det?

Just det, finns det en rolig PT? Åtminstone försöker jag vara det ibland! Inte mot mina kunder, dem får gärna vara lite sura på mig, iställlet kliver jag då och då upp på en Standup scen och försöker vara rolig. Läskigt, svårt och underbart!

standup

Igår körde jag på en klubb i Åkersberga som heter Fuck`d Up, vi var sju komiker och jag var enda tjejen. Brukar vara lite bättre fördelat mellan killar och tjejer men igår var det inte det av någon anledning. Jag brukar skoja om att jag är PT, blondiner, skillnaden mellan att träna Göteborgare och Stockholmare, fullkornschips och lite annat. Försöker jobba på att få till en bred stockholmska och bred göteborgska, dialekter är alltid kul, men jag har hamnat lite i något gränsland utan någon direkt dialekttillhörighet .. men som med allt annat, är bara att öva.

Var faktiskt iväg för tre helger sedan och tävlade om Grand Comedy Slamtiteln under Lunds humorfestival. Nej jag vann inte och gick inte ens vidare till final, självklart lite trist men men då blev det mer tid över till mingel och att gå och se shower.  Vi  artister fick nämligen gå på vilka shower vi ville i mån av plats. Jag såg bland annat Ann Westins show, Hobbit. Helt briljant! Så bra! På kvällen var det fest och mingel!

 

lund festivallund festival annlund festival 3
lund festival 2

 

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons