Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning.Uthållig & Stark med Frida

Så tränar du enkelt under julledigheten!

December är ju känt för att vara världens stressmånad där det skall handlas, bakas, julfikas, pyntas och köpas grejer och gå på julbord och allt som hör julen till. Väldigt mysigt men oftast så är det träningen som blir lidande.  Därför tycker jag att det är så himla bra att det börjar finnas riktigt bra Online träning. Kort sagt, du kan vara kvar hemma i julstöket men ändå göra ett riktigt bra träningspass hemma med en instruktör! (Längre ner finns en länk för dig som vill testa.)

Träningscentret SATS lanserade sin Online Träning för cirka ett år sedan och igår hade dem en liten pressträff med en teaser på deras utökning av deras sortiment. Nämligen Vinyasa Flow som ingen mindre än den fantastiska yoggisen Johanna Andersson instruerar i. Vi som var med igår fick som sagt en liten teaser och det var Johanna själv som instruerade. satsyoga4

Jag tror inte att jag var ensam om att bli hänförd av Johannas graciösa rörelser, smekande röst och upplysande ord. Det fick det att både spritta och bubbla i min kropp “som champagne”. Hennes ord fick mig lixom att stå pall och jag kände mig stark och hoppfull där jag stod i en slags bakåtböjd brygga s.k Rockstar  “Johanna är cool, yoga är coolt, det här ska jag göra mer”, tänkte jag innan vi hamnade tillbaka i en djup lunge. Jag ser fram emot att kunna köra Vinyasa Flow med Johanna när jag vill vilket kommer lanseras på hemsidan den 20 december.

Om du vill testa SATS Online Träning så är det bara att trycka på länken nedan och välja vilket pass som passar just dig! Länken finns tillgänglig under hela december .

https://www.sats.se/kampanj/ot/

 

Fotocredd: Ellen Vikman, marknadskoordinator på SATS.
satsyoga10Johanna Andersson är tillsammans med Monica Björn grundaren av klasserna Hot Mojo och Yoga for Athletes, fantastiska klasser som jag hoppas att du får arslet ur dig och går på någon gång!

satsyoga11 Graciös som få och jag tror att jag har en målbild!

satsyoga13Jag och bloggerskan Sofia var nöjda med mattorna från Casall.

satsyoga8

Roligt event och kul att träffa alla härliga människor dessutom vart  jag extra taggad på att yoga mer och bli flexibel. Bli som en katt-woman 🙂 Känner du likadant så passa på nu att spana in SATS online träning där det finns över 60 olika pass att välja på! Så något lär du allt hitta som du gillar!

Kram på dig!

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons