Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

TomTom Spark Cardio +Music, pulsklockan som har allt!

Jag kommer ihåg första gången satte på mig en pulsklocka. För sisådär tio år sedan. Det var en plastig sak med obefintlig design som bara visade pulsen. Det fanns säkert någon mer avancerad modell också men oavsett det var allt ifrån en klocka som man ville bära till vardags, det var helt enkelt en funktionell pulsklocka som var till för att visa pulsen. Några år senare har pulsklockorna blivit riktigt avancerade och dem hade gps, förinställda intervaller och massa andra fräcka funktioner men framförallt hade pulsklockorna blivit enorma! Det var som att gå runt med en 40 tums skärm på handleden och det skulle vara så. Desto större, desto fler funktioner, desto bättre!

Men åren gick, folk tog sitt förnuft till fånga och pulsklockorna nu förtiden är en klocka som även bärs till vardags. Om inte annat för att logga sömn, kalorier,  puls, träning, antal steg och lyssna på musik.

Jag är verkligen superglad för den fina julklappen jag fick från TomTom. En TomTom Spark Cardio + Music med trådlösa Boston Lurar. Snygg, funktionell, enkel att använda, slim fit och sa jag snygg? Vad som är extra fräckt är att den även rymmer över 500 låtar så man slipper ta med sig en klumpig mobil på löprundan eller i gymmet för den delen!

tomtom

Det som jag också gillar så mycket med TomToms pulsklocka är att det går att ställa in  aktivitet; landsvägscykling, cykling inomhus, löpning, löpning på löparband, simning med flera och så är den jättesnygg, sa jag det? Det är till och med så att jag och min fästman grälar om vem som skall använda den! Han brukar ta den på morgonen när han går till jobbet och så är den borta när jag har tänkt att använda den!

Mitt betyg på TomTom Spark Cardio + Music

Fem kettelbell av fem möjliga!

Kettlebellbetyg5

Nu skall jag kila iväg och köra Hot Vinyasa Flow!
Ett stort tack till Fitnessprofilen, Malin Johansson, för att du ställde upp som klockmodell. Vill du läsa mer om Malin kan du besöka hennes hemsida www.heartandbody.se/

tomtom spark music

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons