Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Teamklass med en Världsmästare

Det är inte varje dag man Teamar med en världsmästare men häromdagen var Matilda Vilmar, Världsmästaren i Styrkelyft, med och coachade på min klass!  Vi hade kokat ihop en härlig Team workout på tjugoem minuter.  You Go, I Go! När den ena jobbar, vilar den andra! Vi kallade den; Death by Frida & Matilda

jagochmatilda

Deltagarna var grymt duktiga och jag hoppas att dom hade lika roligt som oss!

hiit med matilda

Hur stark är Matilda?

Jäkligt stark (även om jag aldrig någonsin kommer  i närheten av sådana vikter)  Att Matilda dessutom är så ung och lyfter med den kalibern gör det inte mindre imponerande, tvärtom!! Matilda är, förutom att vara megastark, en omtänksam tjej med båda fötterna på jorden som alltid möter en med ett stort leende på läpparna! Men det är lite så det är med starka personer. De blir ofta trygga och ödmjuka och Matilda är inget undantag.

För en tid sedan blev Matilda intervjuad i Styrkebyråns podd, kika in på deras sida om du vill veta mer om Världsmästarn!

powerliftingMatilda lyfter:
Knäböj: 177,5kg
Bänkpress: 122,5kg
Marklyft: 160kg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons