Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Dagens inspiration!

Om det finns något som inspirerar mig mer, än tjejer som lyfter tunga vikter och verkligen köttar när dem är på gymmet,  så kommer jag inte på det nu! Idag sprang jag på de Personliga Tränarna, Johanna Barvelid och Clara Fröberg, som var i Sjöstan och gästspelade och minst sagt köttade!  Slutade  till och med själv att träna för att titta på deras fina lyft!

Förutom att Clara och Johanna är två coola och starka brudar driver de även en podd som heter Styrkebyrån. En podd  för dig som gillar att lyfta tungt eller kanske för dig som är nyfiken på att börja lyfta tungt!!? Oavsett är det inspirerande att lyssna på två starka tjejer med sunda värderingar som delar med sig av sin syn mat, träning, livet och kärleken till att lyfta tungt!

Tryck här för att komma till deras hemsida där alla deras poddar är samlade!

Styrkebyrn_podcast

Vi tjejer har evolutionen emot oss när det kommer till styrka. Vi har inte genetiskt samma muskelmassa som killar, vi har inte det avgörande hormonet testosteron (jo, men inte alls lika mycket som killar som mer eller mindre går omkring och är naturligt dopade hela tiden) Vi tjejer får slita mer för att bli starka och få muskler, så därför blir i alla fall jag väldigt inspirerad när jag får se starka tjejer! Andra starka tjejer får mig att köra hårdare på gymmet och tänka “Kan hon så kan jag också!”

Tack för dagens inspiration Clara och Johanna! Ni är grymma och tack för en bra podd!

 

styrkebyrån.2

 

Jag lyckades inte själv fånga Clara och Johanna på bild utan har lånat bilder från deras hemsida.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons