Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Glöm inte den viktiga återhämtningen!

Du tar det väl lugnt när du är sjuk? Tyvärr, är det inte ovanligt att många tränar trots att dom är sjuka. Händer även på mina klasser att det kommer någon och är med som har ont i halsen och struntar i att jag säger att dom inte borde vara med. Jättedumt. Att gå och träna när man har feber, ont i halsen eller någon infektion i kroppen kan rent ut sagt vara livsfarligt och leda till en hjärtmuskelinflammation. Och DET  kan vara livshotande!

Så våga vila från träningen när du är sjuk! Kroppen behöver återhämta sig och det är när du vilar kroppen bygger upp sig och du får resultat av träningen, glöm inte det! Skulle det nu krypa alldeles för mycket i kroppen på dig och du har svårt att sitta still gör sådant som inte höjer pulsen. Fokusera mer på rörlighet, prehab, promenera.

Själv har jag blivit tvungen att vila helt från träningen i några dagar nu på grund av en förkylning. Jättetrist. Blev till och med sjuk på min födelsedag… Men som tur var fick jag världens bästa present!!! En TRAINER till min racer! Längtar så efter att få cykla på den!!!

trainer

Efter att ha sovit hela dagen och beundrat min fina Trainer gick vi ut och åt middag på Jimmys i Sjöstaden. Chevrèost till förrätt, Torsk till huvudrätt och till efterrätt en rejäl bit cheesecake. Gillar ställen som är generösa med portionsstorlekarna!

födelsedag torsk

födelsedag efterrätt

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons