Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Allt För Hälsan, Guldhjärtat och massa härliga möten!

 Vilken rolig helg jag haft på Allt För Hälsan Mässan!  Träffat massa människor och fått umgås med hela gänget från Hälsa & Fitness redaktionen. I år slog de ihop Allt för Hälsan Mässan med Fitnessfestivalen och PT dagarna. Tycker att det är bra att slå ihop dessa dagar men trist för Göteborg att Fitnessfestivalen flyttar upp till Stockholm.

Kring lunch höll jag en kort föreläsning om Kroppskomplex; Varför dessa kroppskomplex och vad ska vi göra för att sluta kroppshetsa? Det är ingen tävling! Mitt svar är att ta ansvar! Välj dina bilder och sluta prata om utseende. Sluta döm andra utifrån deras utseende inklusive dig själv! Kan du ge en person beröm på något annat sätt än just för dens utseende? Ex vad glad du gör mig, vad givmild du är! Uppmärksamma andra saker hos en individ än utseendet!

alltförhälsanmässan.65

Efter föreläsningen stod jag i vår monter och sålde tidningar och delade ut gratis bars tills det blev dags att åka hem och göra sig i ordning till Guldhjärtat. Ja, just det, jag köpte en tre liters Bag in Box med Rödbetor och lingon från WellNox. En funktionsjuice som innehåller Rödbetor som blivit väldigt “hypad” den senaste tiden inom konditionssporter på grund utav rödbetans superkrafter:) Rödbetor är nämligen rik på nitrater.

Nitrater:

  • Stärker immunförsvaret
  • Förbättrar konditionen genom bättre syreupptagningsförmåga
  • Sänker infektionsrisken

Är du intresserad av att testa Rödbetans positiva effekter beställer du på www.wellnox.se
Använd koden: Beetme så får du 20% på

alltförhälsan.lingon

Tilde de Paula stod och signerade den Rosa kokboken och jag fick tagit en selfie med henne och hon lovade mig att skicka sin Självbiografi! Jag hoppas verkligen att hon gör det! Och snart annars kommer jag nog inte kunna hålla mig från att springa och köpa boken!

allt för hälsan mässan.4

 

På kvällen var det på med den lilla svarta och bling, bling när Årets -PT, – Gym, Hemsida, Gruppträningsinstruktör och -Förebild skulle koras på Hamburger Börs på Guldhjärtat.

De som vann var;

  • Årets PT- Lovisa Sandström
  • Årets Gym – Nordic Wellness Arena, Göteborg
  • Årets Gruppträningsinstruktör – Mia Rodhborn
  • Årets Blogg/Hemsida – Tyngre
  • Årets Förebild – Kalle Zackari Wahlström
    Hederspriset gick till Paolo Roberto.

Jag tycker att helt rätt personer/gym/blogg vunnit i sina kategorier. Alla har  på något vis gjort ett avtryck i träningsvärlden och blivit uppmärksammade.  Kalle Zackari Wahlström har verkligen tagit våra hjärtan med storm när han har testat olika träningsformer i sitt program Svett -och etikett i Svt. När han kom upp på scenen och Ove Rytter frågade vilken träningsform som var värst, svarade Kalle;
-Kroppsbyggning. Att äta 150gram torsk, 7gånger per dag. Då hatade jag verkligen livet!”
Skratt brister ut och då höjer Kalle sitt Guldhjärta och säger;
-Träning är kul! Ni måste sluta bry er så mycket om utseendet!

Ni kan ju gissa om jag applåderade!

alltörhälsanmässan.8

Sen drog Alcazar igång världens disco och det var fest hela natten. I alla fall halva för mig. Var ju en dag till kvar på mässan! Ha en trevlig Första advent!! KRAM

 

allt för hälsan mässan.3

Annons

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons