Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Grymma Guldbrudar!

Är så glad att få vara en del av det här underbara gänget i Hälsa & Fitness! En mer varm och intelligent person än, Chefredaktören Sara Valfridsson, får man leta efter! I år han hon startat ytterligare en tidning nämligen YOGA WORLD som tagit yogavärlden med storm!

Kul att lära känna en ny bloggkollega, Linda Myrberg, som driver NORDIC SUPERFOOD , är “Ett äkta bärpulver, framställt av nyskördade vilda hela bär som torkas vid låga temperaturer under 2-3 dagar för att inte förstöra de känsliga vitala ämnena, så kallad Rawfood. All biologisk näring från bäret tas tillvara, från skal, fruktkött, saft och frön.”

Fick några smakprov så skall bli spännande att testa!

pulver1_data-lazy-srcset-large

 

pulver2_data-lazy-srcset-large

pulver4_data-lazy-srcset-large

Sara Dahlström är ung  och stark som tusan! Tyckte jag var stark men jag ligger allt i lä i jämförelse med Sara, även om man inte ska jämföra sig!!!  Du kan följa hennes sunda åsikter och tungaträning på hennes blogg Mot tyngre lyft

Ser fram emot ytterligare år med dessa grymma Guldbrudar och allt spännande som är på gång!!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons