Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Har du någonsin fått det där extrema HA-begäret? Du ser något och det går som ett sug genom din kroppen. Pulsen höjs, andhämtningen blir kortare. Alla hjärnceller känns helt blockerade och det enda du kan tänka på är “Hur blir den min!”.

NLY top

Häromdagen slog HA-begäret mig på käften! Jag såg en SPORT TOP från NLY Sport och det kändes som om att alla mina problem skulle lösas om den blev min. Det skulle bli en bättre värld!  Bara Topen blev MIN! Jag  kunde inte stå emot min omedelbara blixtförälskelse! Att det dessutom är en svensk tjej som heter Hannah Andersson som designat detta underverk och till en början bara gjorde det lite på skoj får mig att vilja ha toppen ännu mera!

Så gissa vem som slet upp paketet värre än ett lite barn på julafton och drog en lättnads suck när toppen, var precis lika snygg i verkligheten, som den var på bilden! Jag vill inte hetsa dig att springa och köpa massa grejer nu men ibland måste man bara släppa efter för sitt HA-begär!

Fick förresten frågan om det går att springa i toppen och ja! Det går hur bra som helst!

nky sport

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons