Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Vad är ditt nästa steg för att komma vidare? Få inspiration? Insikter?  Vad gör du för att bli en ännu bättre version av dig själv? Själv gick jag på ett konvent i söndags för att komma vidare och bli än bättre version av mig själv. Vad tror du konventet hette? Håll i dig. Your Next Move. Riktigt fiffigt namn! Dagen bjöd på dansklasser, workshops, nya träningskoncept och föreläsningar. Tanken med konventet var just att inspirera och ta oss deltagare framåt.

Dansikonerna Åsa Fornander och Maria Olofsson är initiativtagare till konventet och hade med sig flera andra som höll i olika delar. Det var både AfHo, Barre Move, HipHop Beats, cykling med mera!

Första klassen för mig var Barre Move och fick återigen känna mig som en prima Ballerina! Men efter en stund fick vi släppa stången och greppa en pinne och göra lite andra moves. Bra klass! Lite tekniskt svår bara med ballerinahoppen när dem skulle ske i tempo!

nextmove.3

Afro och house. AfHo. Det kan väl inte bli annat än bra? Skall villigt erkänna att jag var lite nervös när jag klev in på den klassen. Hur mycket jag än älskar träning och alla dess olika sorter har jag aldrig direkt gått på dansklasser och just därför har nog en nyfikenhet börjat växa fram inom mig. Allt som känns lite läskigt och obekvämt måste göras. Knäppt jag vet men jag kan inte låta bli! “Släpp taget. Dans är tillåtande så var dig själv och äg det du gör även om du dansar fel. Fake it to you make it!”  Peppande ord som gick rakt in i mitt hjärta!  Hög musik började strömma ur högtalarna och ingen i lokalen ville stå still. Eller kunde stå still!

Hur gick de för mig? Jag kämpade tappert och försökte äga mina felsteg men AfHo har inte sett det sista av mig vill jag lova!

nextmove.4nextmove.5nextmove

 

Dagen avslutades med att Näringsfysiologen Kristina Andersson föreläste om Kost och prestation. Kristin har släppt över elva böcker och hon visste minsann vad hon pratade om. Det var inget himla humbugg om att skippa gluten och gå ner i vikt och såna andra trender och påhitt! Kristin kom med ren fakta! Sånt gillar verkligen jag!  Det var en väldigt uppfriskande föreläsning och vi alla hade nog kunnat suttit länge och lyssnat!

 

nextmove.9nextmove.7nextmove8

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons