Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Ha kul med Fartlek!

Hej, hur har det gått med träningen både igår och idag? imageHar du hållit igång? Varit aktiv eller behövt tänka till för att få in träningen?
Själv har jag njutit av det fantastiska vädret i Långasand med att vara ute hel dagen. Promenerat, tagit en löprunda längst den långa sandstranden och eldat ris. När det är fint väder går det inte att sticka under stolen med att det helt enkelt är lättare att vara aktiv!  Vad som däremot kan vara lite svårare är på kvällen när allt gott plockas fram. Jag får själv stålsätta mig för att inte sitta och “möla” i mig bara för att det är gott. När jag inte har något tydligt mål varför jag inte skall äta sötsaker så äter jag mer än gärna sötsaker. Visst rör man mycket på sig är det lite mer okej att äta sötsaker men det är inte kul att vakna morgonen därpå och känna sig illamående och nästan bakfull på grund av allt socker.

Därför försöker jag bestämma att jag bara äter lite choklad till kaffet, jag tycker nämligen det söta smakar lite extra gott och jag stramar upp mitt godisätande lite och kommer ifrån det där onödiga okynnesätandet.  Känner du dig också nästan bakfull när du ätit mycket socker eller hur reagerar du?

Mina föräldrar har haft strul med wi-fi därför jag inte kunnat uppdatera fören nu eller kunnat komma med bra pepp inför vår lilla Påskmara men jag hoppas verkligen att du ändå hållit ångan uppe och “peppen” idag kommer i lite härliga bilder och tips på Fartlek. Vill säga på din promenad eller löprunda bestämmer du ett avstånd mellan två stolpar, träd eller vad du hittar för riktmärken och bestämmer att du gör en spurt mellan dem. Kort sagt, spring så fort du kan mellan två punkter och variera dessa punkter och längd under promenaden. Ha kul! Busa loss!

Vad gillar du förresten min löparoutfit? Röhnischtights, ganska bekväma att springa i faktiskt. Hög midja och de satt still. Kanske lite för tunna för vädret. Ny Nike vindjacka köpt på Sportamore . Skön, bra passform. Personligen älskar jag färgen, lite i dyraste laget dock. CRAFT pannband, riktigt bra. IQ-band som hållare för mobil och nycklar. Tog bort ena delen och använde bara midjehållaren. Kommer använda den varje löppass då den är den bästa mobilhållaren jag testat men att byta låtar och att ta ut mobilen från sitt fack var lite besvärligt.

Ha kul i morgon när du kör Fartlek och GLAD PÅSK!

löpninglångasand

buspåstranden

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons