Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons


Hoppas din morgon var bättre än min! För min var då inte god någonstans!
Vaknade kl 6 med fruktansvärd värk och längtade efter min första ranson piller??Brukar alltid somna om efter att jag tagit alla piller men inte idag!  Nu en vecka efter operationen har jag fått bättre rörlighet i nacken vilket resulterat i att jag rört på mig mer i sömnen och lagt mig så som jag brukar sova. På sidan med vridet huvud. Att vrida huvudet till ytterlägen får jag ABSOLUT inte göra! Vilket min kropp tyvärr inte tar någon som helst hänsyn till!☹️

Så idag har det mest varit ryggläge i soffan och massa gos med hundarna!

Om en vecka ryker i alla fall min snygga lilla Accessoar! Undrar om  jag kommer ha ett lika coolt ärr som Harry Potter (hoppas)? ?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons