Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Mitt betyg på Arena Run!

Jag, Linnéa och Madeleine  står på startlinjen och är  laddade till tänderna för Arena Run, årets första lopp!! 30 sekunder” skriker kvinnan som håller i startsnöret, min puls stiger ytterligare lite.Hoppas inte jag blir alltför övertaggad! Sen hör vi startskottet och springer ut på Friends Arena för att möta alla hinder!

Men redan vid andra hindret snubblar en kille som tur är kommer han snabbt på fötter igen och springer vidare. “Tur att det gick bra för honom!” hinner jag tänka innan jag själv halkar i en kurva och ramlar… som tur är kommer jag snabbt på fötter igen och kan springa vidare och fortsättningsvis tar jag det lite lugnare i kurvorna! Det är en rolig och snabb bana med hinder som alla klarar av, det värsta är delen med alla trappor. Mjölksyran i benen skrek och konditionen fick definitivt bekänna färg! Hädanefter blir det mer konditionsträning för min del! Mycket mer! Även om det var hinder som de flesta klarar av var jag nöjd med att vara i mål och få min medalj! Älskar att få medalj det får mig att känna mig så duktig på något vis:)

 

Bra grejer med Arena Run

Att det är inomhus så man slapp det kassa februarivädret! Man kunde springa i linne. Det är hinder som alla klarar av. Publikvänligt. Glada, trevliga funktionärer. 5 kilometer är en bra distans. Det är kul att springa omkring inne på Friends Arena och i dess korridorer!  De ropade ut ens namn när man gick i mål och man fick både banan och Nocco. Att medaljen var jättestor! Det är alltid kul med nya lopp.

Lite mindre bra grejer med Arena Run

Att min nummerlapp satt fast i klisret på kuveret och jag nästan drog sönder min nummerlapp. Alleles för halt golv ute på arenan. För få och lite mesiga hinder. Hade förväntat mig fetare och coolare hinder rent designmässigt. Eftersom det är ett lopp alla ska kunna klara av kräver det enklare hinder och då hade det inte skadat att satsa på design. Inte bara “klättra under den här bilen”, ta dig över den här högen med däck” .
Att det var omöjligt att få reda på sin tid efter loppet. Att jag fortfarande inte vet min tid och det finns inte att läsa på hemsidan. Att de inte bjöd på kexchoklad i mål. Sverige behöver fler hinderbanelopp och det här är definitivt ett  lopp med stor potential som ligger bra i tiden!

Mitt betyg är

3 Kettlebell av 5 möjliga

Kettlebellbetyg3

 

 

arenarun.arena

arenarun.2

arenarun.4

arenarun.5

Tack Hälsa & Fitness och Under Armour för startplatserna!!! Vi hade kul och nästa år kommer vi springa ännu fortare. Hur fort vi nu sprang?!

Du som sprang Arena Run! Vad tyckte du om loppet?

Annons

2 kommentarer

  1. Prova att söka på ditt startnummer i resultatlistan, så hittar jag min tid, men inte om jag söker på namnet. I övrigt kan jag bara hålla med dig om att det var ett kul lopp, hala golv och att trapporna var värst…

Lämna en kommentar

Annons
Annons