Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Alla -Hjärtans Dag firande på Yoga Games

Äntligen blev det min  tur att få njuta av en heldag med Yoga! Perfekt dag att få fira Alla Hjärtansdag på!  Min lila yogamatta, flipflop och en energibar låg förberedda i en tygkasse, redo att användas! Med stor förväntan öppnar jag dörrarna in till Munchenbryggeriet och min näsa fylls med doften från rökelse. Inte för att jag fattar  grejen rökelse….?

yogagames.5

yogagames.8

Det har varit en toppendag där jag testat Kundalini Yoga. Som var en intressant upplevelse men lite väl mycket fokus på andning för min smak. Sen fick man göra samma rörelse typ en miljon gånger vilket jag tröttnade ganska fort på… han hade i alla fall en söt outfit!

yogagames.9

 

Dagen fortsatte därefter med en givande föreläsning om kroppens funktion, en Foot Clinic och en helt fantastisk Flight School.  Det var den charmige och  inspirerande Ray Cappo som går under Ragunath som höll i klassen. Han bjöd på mycket bus och skratt! Hans sätt att lära ut passade mig som handen i handsken. Han hade en stor käft som gick oavbrutet. Han pratade högt och skojade mycket och fick i alla mig att känna att “jo, fasen det ska nog gå och om det inte gör det så gör det inget!” Jag kan annars tycka att många yogalärare är tysta, försiktiga, pratar lågt och att det råder stelhet och disciplin. Här var det helt tvärtom och jag var inte ensam om att behöva stanna upp för att skratta!  Inspirerande lärare och fler borde verkligen ta efter hans sköna inställning! Tack för en grym bra klass Ray! Nedan finns en video på Ray MEN den är inte från Yoga Games!

 

yogagames.1

yogagames.2

yogagames.4

yogagames.6

Vi hann även med att äta världens godaste Vegan pizza på ett ställe som heter Paradiset! Glutenfritt bröd, rödbetor, chévre ost! Asgod! Möjligtvis lite dyr och liten men det var den värd!

Tack för en grymt bra dag finaste Jenni och tack Yoga Games och Vitamin Well för biljetterna.! Är jätteglad att jag fick vara med och njuta av ett bra arrangerat event!!! Blir garanterat ett nytt besök nästa år!

yogagames.12

yogagames.10

yogagames.11

 

Annons

4 kommentarer

  1. Haha jag tänkte på dig på kundaliniklassen och fick skrattanfall inombords – kul å ses en snabbis i alla fall <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons