Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Kul löpning, gött käk och häng!

Få springa runt Söder med Petter var verkligen en kul upplevelse och även om han sa att han är en långsam löpare och skulle ta det väldigt lugnt drog han på som fan. Går väl inte att springa långsamt me de där långa benen!

Sträckan landade på 5,5 kilometer vilket kändes ganska lagom och bra uppladdning för de som skall springa Midnattsloppet på lördag (som jag tyvärr ej kommer kunna vara med på eftersom jag skall köra Cykel Vasan! Iiih!)

Efter löpningen bänkade nästan hälften av alla som sprungit på terassen och mumsade hamburgare och pommes. Jättegod hamburgare! Har själv aldrig ätit där tidigare men kan definitivt rekommendera deras cheesburgare! God! Bra köttsmak, lagom mycket sås, gott bröd! Kommer lätt gå dit snart igen! För dig som missade detta härliga lilla löparevent viskade en liten fågel under gårdagen att det bli en ny löparkväll om cirka två månader. Håll utkik på Vitamin Wells facebooksida, det kommer i alla fall jag att göra!

Springer du på lördag?
Eftersom jag inte kommer kunna var med nu på lördag kommer jag istället att anmäla mig till Midnattsloppet till Göteborg! Jag har en gratis startplats över. Vill du vara mitt springsällskap?

I så fall maila mig! frida@inmood.se

foto: Jag och Vitamin Well

löpning med petter utanför käklöpning med petterlöpning med petter 4

gruppbildlöpning med petter vitamin well

petter och jaglöpning med petter hamburgare

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons