Uthållig & Stark med Frida

Presslunch med Weleda

Weleda släpper en ny serie och i onsdags hade de en helt underbar pressträff på Orangeriet. Det var ett väldigt bra anordnat event med busstransport för de som hade svårt att ta sig till Orangeriet. Under bussresan fick vi resenärer vara med om en liten mindfullness session som jag ärligt skall säga var lite skeptisk inför. Av någon anledning har jag en liten tendens att fnysa åt mindfullness  men det fick jag äta upp med råge. Så fort jag hörde den mjuka, behagliga rösten som påminde mig om att vara i nuet var jag såld.

Tack Weleda så mycket för att jag fick vara med denna underbara dag med strålande sol, god mat och världens godaste chokladkaka jag någonsin smakat!

weledaeventweledaevent2welwdaeventinfoweledaeventefterättweledaprodukter


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar