Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Tips på julklapp!

Jag vet att många anser att ett sånt där aktivitetsarmband som mäter ens aktivitetenergiförbrukning mer eller mindre är årets julklapp. De finns i flera olika märken och typer och kostar allt från trehundra kronor till några tusen. Jag tycker definitivt att du skall sätta upp en sådan på din önskelista! De är kul att få lite koll på hur aktiv man är! De tyckte i alla fall jag när jag använde min. Exakt. Använde. Nu ligger den i en låda.

 

Hursomhelst, den där jättebraiga julklappen eller grejen som du bara måste införskaffa om du inte redan har en.  Nämligen en  MIX and Go Blender!

Förstår inte hur jag inte kunnat köpa en sån! mixerMen nu har jag en och den är så bra! Perfekt att göra enkla mellanmål med. Bara blanda till en smoothie och  sätta på locket rätt på burken!

Jag köpte min på Media Markt för 250kr men finns givetvis i andra elektronikbutiker och i alla dess prisklasser beroende på märke och design!
Även perfekt att göra smeten till sina bananpannkakor i!
3 ägg och en banan. Kan inte bli enklare!

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons