Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Vilken sexställning bränner flest kalorier?

Ikväll var jag med i radioprogrammet; Kväll med Robert i P5 och fick svara på hur man löser motivationsdipparna nu på hösten, om det är okej att träna trots en förkylning och det som vi alla undrar. Vilken sexställning bränner flest kalorier?

robert bendtlinder

 

Det var kul att vara med i radio och programledaren Rober Bendtlinder var väldigt proffsig och lättsam vilket gjorde att det var en väldigt skön och avslappnad stämning i studion. Är alltid lite otäckt att höra sin egen röst så jag tog inte på mig hörlurarna. Vad jag även noterade är att studiobord och stolar är jääääättehöga! Jag fick bokstavligt talat klättra upp på stolen och nådde ändå inte riktigt upp utan fick sträcka på mig så mycket som jag bara kunde!  Sändningen gick igång och Robert frågade lite hur man gör för att bibehålla motivationen när den försvinner nu när det blir kallt och mörkt och om man kan träna trots en förkylning. Sen var det lite nyheter och musik innan vi sände igen. LIVE… hela tiden live… sagt är sagt lixom…

Hursomhelst vilken sexställning bränner då mest kalorier? Visst är det en intressant och relevant fråga men kort sagt;  det går inte att “ligga” med en sådan intensitet att du kan skippa gymmet MEN det finns en ställning som definitivt får det att brännas lite mer i musklerna och leda till att du bränner några kalorier extra! Tryck på länken nedan för att höra mer om denna ställning!

 

PT FRIDA WERANDER BENAR UT VILKEN SEXSTÄLLNING SOM BRÄNNER FLEST KALORIER,  Radioprogram: Kväll med Robert i P5

 

jag på radio

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons