Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Träningsresa i Italien

Sex dagar i Italien med sol, bad, vandring, vinprovning, pasta, skratt och TRÄNING! Jag åkte med på resan som Personlig Tränare och har hållit i alla pass samt föreläst om Hur man får en bättre rygghälsa!

träningsresa italien

De flesta mornarna började vi dagen med löpning längst den långa, långa sandstranden. De som inte ville springa gick istället. Sedan var det frukost och någon aktivitet. Vandring, cykling. När vi kom tillbaka var det något träningspass. Boot Camp på stranden, Tabata, HIT, Posterior träning, löpskola, coreträning, yoga.

Vi hann även med shopping, vinprovning, slappa på stranden äta lunch hos nunnor i ett kloster som lagade helt underbar mat!

Vilken resa! Jag har haft såååå roligt och bara längtar till nästa resa som blir till hösten!

De som anordnar resan är Sundström Travel som har lite mer än tio år på nacke.  Deras vanligaste resmål går till Ecuador med stopp som  Amazonas djungel och Galapagos öarna, de har även resor till Kambodja och Italien.

Är du intresserad att följa med till hösten går det bra att maila mig för mer info eller besöka Sundström Travel

italien löpningträningsresa italien gå i bergenvinprovningvinprovnings tunnorlunch hos nunnorträningsresa italien på väg på middag

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons