Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

VIP kväll á la Salming

I går var jag på Salmings VIP kväll på Kungsgatan. Jättebra anordnat event med gott tilltugg, härlig stämning, underbar personal och kul underhållning och gott bubbel. Perfekt torsdagskväll!

salmingvipkväll

Det var kul att Börje Salming, själv i egen person, var på plats och att han var så glad över sin första butik. Han verkligen strålade av stolthet. (även om jag kanske inte fick med det på bild) “Det började med kalsonger och nu står jag här i min egna butik på Kungsgatan i Stockholm, det känns stort”. Publiken sprack ut i en stor applåd och jag kände mig lite rörd faktiskt. En egen butik. Kändis eller inte. Det är stort att öppna en egen butik med sitt egna märke!

Jonas Colting, Världsmästare i Triathlon och hetsig hälsodebattör, ändrade även han scenen och stämningen var på topp i lokalen med konferencierns flinka skämt och två så stora träningsprofiler på scen som bjöd på sig själva.

Med ett glas bubbel i handen minglade jag runt i butiken och passade på att spana in kläderna. Eller rättare sagt, synade kläderna med kritiska ögon. Jag vill ha bra saker att träna i. Enkla, funktionella, snygga som fyller sin funktion utan massa onödigt krusidull! Eller hur? Det hela resulterade i 9 par strumpor, skor och ett linne. Och fler saker har jag på min önskelista!!
salmingshoppingSer fram emot att springa in skorna!

salminglinne

Och linnet har jag redan testat! Satt som ett smäck på dagens wod när jag körde Crossfit. Jag har en sorlek S på mig och det är unisex. Kommer lätt köpa fler! Och mars ut får du ett linne på köpet om du köper ett par skor.

salmingherkules

Gladiatorn Herkules (känner du inte igen honom? Inte! Som Gladiator är han blond kan vara det. Samt att han har mycket mindre kläder på sig) han var även där och var med och mannekängade under modevisningen. Ingen som var ledsen när bara underkläderna visades…. *harkel*

Traskade hem med välfylld goodiebag, shoppingpåsar ett glatt humör och Jonas Coltings telefonnummer. Jo, visst. Jag skall nämligen intervjua honom och hur han blev Världsmästare i Triathlon!! Jättekul!

Dags för mig att förbereda mig inför kvällens kunder och mitt löparpass! Och i helgen vankas det utbildning i Olympisk Lyftning!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons