Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Starstrucked av Camille Leblanc-Bazinet

Jag erkänner att jag blev lite “starstrucked” när Camille kom in i lokalen. Jag kan inte riktigt förklara  men det är något speciellt med människor som är Bäst i Världen på något, det liksom skiner en liten gloria kring dem.  Jag kan inte förklara det bättre men du förstår säkert vad jag menar.

Efter att ha provat ut knäskydd från Rehband som för övrigt var assnygga! Funktion och snygghet, bästa kombon! Käkat rawballs, druckit Nocco och minglat mig med bland annat Jessica Clarén, grundaren av She Rides, Sofia Bursjöö och Mela Lithman,  driver Träningsevent och den coola Crossfitprofilen Katti Houshmanfar, var det dags! Camille samlade ihop oss förväntansfulla och inledde med att prata lite om sig själv och Crossfit.

 

Men när Camille sa att vi skulle göra 90 Truster och 90 Burpee fick jag en smärre chock! Som tur var skulle vi jobba i par och fick dela upp det hur vi ville! Men jag måste verkligen testa att göra 90 Truster och 90 Burpee någondag. Någon som är på?

Riktigt bra start på dagen och jag är ännu mer motiverad nu att bli ännu starkare, snabbare och mer vältränad. Jag kommer aldrig bli den mest vältränade kvinnan på jorden men nog fasen borde jag kunna bli riktigt bra vältränad i alla fall! Eller hur!?? 🙂

 

bazinet.2

bazinet.3

bazinet.4

bazinet.7

bazinet.5

bazinet.9

bazinet.6

bazinet

Tack för att jag fick vara med om denna coola Once-In-A-Life upplevelse!
Och wow vilken fin anläggning Crossit Nordic har!!

 

 

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons