Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

I fredags var det Internationella kvinnodagen och jag blir alldeles varm inombords av att se hur tjejer lyfter varandra och delar med sig av sina förebilder och vilka som inspirerar dom!

Jag själv blev väldigt inspirerad i fredags av en helt amazing kvinna! Först tänkte jag att det inte var värt att skriva om eftersom det inte direkt rör träning men så ändrade jag mig och känner att jag bara måste få skriva om denna fantastiska kvinna som inspirerade mig som aldrig förr och kanske kan det inspirera någon!

Så vem är denna kvinna som jag vill lyfta? Jo, nämligen Lynn Ruth Miller, med sina 84år, är hon världens äldsta kvinnliga komiker! För dig som inte vet det har jag en liten hobby där jag kör Standup och i fredags hade jag och några andra kvinnliga komiker den stora äran att få dela scen med Lynn.

Varför inspirerar hon mig?
Jo för det första, gör hon det hon brinner för. Det är alltid inspirerande med människor som inte låter rädsla eller fördomar stå i vägen för sitt hjärta. För det andra, hennes närvaro och energi i mötet med andra människor. Och för det tredje. Hon är 84 år och tog plats!

Och som hon levererade. Denna lilla, kvinna levererade den ena “punchlinen” efter den andra som fick publiken att mer eller mindre kissa på sig av skratt. Hon fullkomligt ägde!

Såhär flera dagar senare påverkar fortfarande hennes framträdande mig. Att vara 84 år och så intelligent, charmig, rolig, rapp och levande är så inspirerande att jag egentligen saknar ord!  Det enda jag kan tänka är att jag vill vara som Lynn när jag är 84 år! Levande och hur cool som helst!

Jag vet inte hur du är men jag kan ha lite åldersnoja. Tycka att det känns lite läskigt att bli gammal och ibland fundera på hur jag ska hinna med allt jag vill göra. Att då få se en levnadsglad 84-åring vars karriär (och sexliv) inte hålls tillbaka på grund av någon  liten petitess som ålder, inspirerar i alla fall mig och ger mig hopp!

Tack för att jag fick vara en del av denna fantastiska kväll!
Och tack Lynn för att du är du och är en förebild!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons