Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning.Uthållig & Stark med Frida

Fördelen med att stärka svagheter

Wow! Asså kroppen är fantastisk! Min kropp är fantastisk? 

Nu kan jag ha en 10kg viktväst på mig, tung ryggsäck går fortfarande inte eftersom trycker kring nacken blir för stort men det kommer! Ingen stress.

 

Våra kroppar har verkligen en fantastisk läkningsförmåga. En fantastisk förmåga överhuvudtaget! Om vi ger den chansen. Vilar, bra näring, tränar smart. =Stärker det som är svagt. ?Ser kroppen som en helhet där alla länkar hänger ihop. Alla människor har svagheter och obalanser i kroppen men att bli medveten om dem och lägga 2min. 5min 3ggr i veckan på dina stela höfter, svaga vrister eller instabila knän. Kan vara skillnaden som gör skillnaden för att din kropp ska fungera som den där helheten som kroppen är.

 

Min STORA svaghet är min nacke. Den styr min träning och många val i mitt liv. Jag har accepterat det och istället för att bli arg, frustrerad, ledsen. Passar jag på att stärka den och andra svagheter. Som att få rörligare höfter, starkare bål, bättre kontakt med rumpan och bli roligare inför folk:)

 

Finns det något du skulle kunna lägga 2min, 3ggr i veckan på?

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons