Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Välgörenhetsgala för hundar och standup

Du som följer min blogg vet att jag förutom träning älskar hundar och att jag har en liten hobby. Nämligen Standup och i morgon på Alla hjärtans dag  ska jag med flera stå för underhållningen på välgörenhetsgalan -GULDTASSEN!

De som har gjort det där lilla extra för våra hundar skall uppmärksammas denna kväll och få utmärkelsen Guldtassen. Bakom idén är Hundar Utan Hem som är en ideell förening med ett mål – att ge hundar en andra chans till ett värdigt och kärleksfullt liv.

Klämtar ditt hjärta också för hundar, gillar du buffé och att skratta. I så fall ta med dig din käresta och kom!
Läs mera hur du anmäler dig till Guldtassen här
Läs mer om Hundar Utan Hem här https://hundarutanhem.se/

Passar även på att säga hipp hipp hurra till min hund Blenda som fyller 9år idag!
Hoppas på många, många fler härliga år tillsammans!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons