Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

2 dagar postoperation!

Och där kom nervositeten! EN stor klump infann sig i magen i morse, jag har svårt att svälja och andningen lixom  fastnar halvvägs!? Och alla tokiga tankar som kommit från ingenstans!  Ska en operation verkligen vara nödvändig? Tänk om jag inte blir bättre?  Tänk om kirurgen gör fel?  Tänk om dom råkar komma åt mina stämband och jag bli hes för resten av livet! Ska jag inte bara strunta i det!? 

När vårdsjuksköterskan ringde i eftermiddags för att ge mig info inför operationen försökte jag till och med övertyga henne att jag inte alls behöver ta ett blodprov… nä, men jag mår ju jättebra så jag behöver nog inte ta ett blodprov! Kan ju gissa vad hon svarade… försökte kontra med att jag verkligen är jätterädd och att det kanske går att hoppa över … men hon var benhård.  “Det är bara att andas” svarade hon strängt. Är bara att masa sig iväg imorgon och ta det där (nedrans) blodprovet…
Som tur är har  jag kunnat skingra lite knäpptankar när jag kört PT kunder och skrivit dom sista träningsuppläggen.

 

Vad ska jag packa med till sjukhuset?
Eftersom jag skall övernatta 1 eller två nätter kommer jag behöva packa med lite saker. Tandborste, tandkräm, mjukisar. En bok kanske? Om du kommer på något annat bra så hojta!

 

Tack till alla er som peppar och kommer med glada tillrop till mig på den här resan! Det betyder jättemycket!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons