Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Lider du också av FOMO?

Herregud, nu är det bara tre dagar kvar till nackoperationen! Hur förbereder man sig för något sånt?

Jag försöker verkligen vara cool, inte oroa mig i onödan och inte heller fundera så mycket på operationen vilket faktiskt har hjälpt! Däremot lider jag något fruktansvärt av FOMO! Fear Of Missing Out!

Tänk vad mycket roliga saker ALLA andra kommer kunna göra medan jag inte kommer kunna göra någonting! (Kolla Netflix och käka choklad möjligtvis men det är lixom inte samma sak! )Tänk allt jag kommer missa medan alla andra kan träna, fika, resa, shoppa, jobba, ha PT kunder, yoga, gå till frisören, gå på event och  såklart lägga ut allt kul på Instagram och andra sociala medier! Inspirerande träningsbilder, fikabilder från mysiga fik, löparbilder ihop med kompisar, yogaposer och massa andra inspirerande bilder! Mina bilder snart kommer typ vara, “hej, jag dricker vatten i sängen” eller “åh, idag har jag kammat håret”.

Känner du igen dig? Tycker du också att det är jobbigt att missa allt kul -inte hinna med allt du vill göra – inte ha några roliga bilder till Instagram?

Jag försöker intala mig själv att operationen och veckorna efteråt bara är en liten Time-out. Och att det är okej över att jag nojjar över allt kul jag kommer missa.  Sen försöker jag också intala mig att kolla film och slappa är helt tillräcklig efter en operation och att jag  är tillräckligt rik, tillräckligt snygg och tillräckligt fit! “Tillräcklig” är ett ganska bra ord faktiskt om vi borde våga använda lite oftare. För oftast är ju det vi gör tillräcklig, eller hur? Och livet är ju faktiskt inte en tävling.

Annons

2 kommentarer

  1. Det blir som man tänker Frida då tänk bara positiva tankar. Du gör det här för att få en friskare kropp och därmed ett bättre liv. Allt blir bra.
    Titta på Suits och sedan The Good Wife och tull slut Mad Man så är du sysselsatt ett tag framöver. Det blev som “mina familjer” när jag som bäst behövde dem? Styrkekram till dig?

Lämna en kommentar

Annons
Annons