Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
KostUthållig & Stark med Frida

Dille på gröna drinkar and no more fucking ångest!

Jag har gått och blivit en riktigt juice-tjej! Vet att det låter lite fånigt men det är som att min kropp numera skriker efter en grön juice! Just grön måste den vara också! Okej, inte måste men apelsin -eller äpplejuice känner jag mig  inte alls sugen på! Utan det är något i just gröna drinkar som får mig att gå bananas!!

Ett tag hade jag dille på bananer och åt 2-3 stycken om dagen men det har gått över så nu äter jag kanske bara 1-2 bananer i veckan. Blir juice varje dag istället!! Förutom juice har jag även lite dille på naturgodis (inte bara nötter) utan nötterna med chokladöverdrag! Jag får skynda mig förbi naturgodisavdelningen OM jag inte skall köpa något! Vilket inte sker särskilt ofta eftersom jag brukar stanna och köpa mig en påse naturgodis. Jag tror att det är bra att äta lite choklad varje dag oavsett om man har “förtjänar” det eller ej! Att sätta en massa förbud på sig själv och bara tillåta sig att göra utsvävningar för att man tränat “tillräckligt” hårt tror jag bara föder ångest, ohälsosam fixering och på sikt kanske till och med en ätstörning.  Eller tror. Jag vet.

Jag har ju själv hållit på sådär en gång i tiden. Förbjudit mig, kämpat med att försöka avstå, trillat dit. Blivit besviken och straffat mig själv med en promenad eller gått och tränat… Jag är glad att jag inte längre håller på sådär utan att jag med gott samvete kan äta det jag vill och till och med äta sånt som förknippas med “onyttigt” utan att jag får dåligt samvete. No more fucking ångest!
Nä, en tillåtande och snäll attityd till sig själv och sträva efter att försöka ge sin kropp bra bränsle ,lovar jag skapar mer glädje och motivation än massa förbud!

Ska nog införskaffa lite naturgodis efter kiropraktorbesöket!
Gäller att hålla kroppen i trim så gott det går nu före operationen! Bara 9 dagar kvar!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons