Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Sovmorgon och meditation

Efter världens Netflix- race igår var det skönt med lite sovmorgon i morse! Ja, det går att få sovmorgon trots att man har hund! Valpar är det såklart bråttom ut med på morgonen men nu när Alice börjar närma sig året hoppar hon gärna upp i sängen och trynar vidare trots att hon vaknat. Det är väldigt mysigt med en varm hundnos som snusar en i nacken så det gäller att passa på. Efter operationen kommer jag inte kunna ha någon mysig hundnos som snusar på mig eller klumpiga hundtassar med nollkoll var dom hamnar!


Försökte ta en fin bild förut på tulpanerna jag köpte igår men kunde inte låta bli att ta en bild på söta Alice som minsann skulle undersöka  allting!

Just det jag har börjat med att försöka yoga en liten stund varje dag samt meditera. Jätteskönt och nyttigt men när jag när jag  började med meditation så somnade jag alltid direkt först. Det är ganska vanligt att göra det i början, kroppen är inte van att vara i ett så pass avslappnat läge utan att det innebär sömn men som med allt. Övning ger färdighet och nu kan jag befinna mig väldigt länge i gränslande mellan sömn och vakenhet i total avslappning.

Dock dröjde det inte länge fören någon nyfiken kom och sabba…

Jaja, lite mys finns det alltid tid för!

Hoppas du också haft en skön söndag
11 dagar kvar till operation nu!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons