Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Inspiration vad du kan göra en regnig sommardag!

Sommaren är kort, det måste regnar bort…
…stämmer än så länge väldigt bra på den här sommarens varannan väder med ömsom regn ömsom sol. …  Vad göra?
Vad gör jag?

Promenerar
Jag började morgonen med en kaffe och en härlig promenad (i blåsten) längst hamnstråket i Hammarby Sjöstad med min Border Collievalp Alice. Den senaste veckan har hon varit ett riktigt monster och total struntat i allt jag sagt och jag har varit jättefrustrerad och känt mig som en värdelös hundförare. För böveln hon skall ju bli en Räddningshund men springet åt motsatt håll när jag ropar på henne!! Men idag var hon jättelyhörd och samarbetsvillig så nu har jag fått tillbaka lite självförtroende igen!

Alice fick en alldeles egen korv att mumsa på!

 Mixa i köket
Ypperligt tillfälle att testa nya saker i köket, själv  testade jag  FAST, en proteinpannkaksmix som säljs i alla Ica butiker. Bara att blanda med 1,5dl mjölk, steka i cocosolja och voilá några minuter senare tre pannkakor!

Tyvärr levde mixen inte riktigt upp till mina förväntningar utan smakade mest konstgjort. Jag provsmakade i en ICA butik en gång och då var det jättegott så jag vet inte vad jag gjorde för fel…  Skulle jag ätit någon smaksatt kvarg till så hade smaken säkert dolts lite men nu åt jag den helt naturell och det smakade lite konstgjort… får testa igen och hoppas att jag får till det bättre.

 

 

HotYoga
När det inte är varmt ute men du ändå vill ha lite värme är det underbart att köra Hotyoga. Jag körde Winyasa Flow på SATS. Om jag har förstått det rätt så är övergångarna mjuka och i ett flöde med lite mindre fokus på att stå länge i varje position. Väldigt skönt var det i alla fall! Efteråt testade jag NOCCOS nya kaffesmak! MUMS!

Outfit: Byxor Under Armour, Överdel SOC

 

Mysa
Ja det är okej att passa på att hänga i soffan och slappa regniga dagar! Det tycker både jag och Alice!
Vad gör du helst en mulen sommardag? Berätta!

 

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons