Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning.Uthållig & Stark med Frida

Skidskytte och andra äventyr på K2 women´s camp!

Jag befinner mig just nu i Ramundberget på K2 Women´s Camp som arrangeras för åttonde året i rad tillsammans med BMW, alpinmärket K2 och längdskidsmärket Madshus.

 

Jättekul att få vara här och få teknikhjälp, testa de senaste skidorna, prova skidskytte och äta gott! Det är några år sedan jag stod på ett par skidor och det är verkligen guld värt att få bli coachad av duktiga och pedagogiska instruktörer. Hade jag själv gett mig ut i spåret hade det tagit mycket längre tid för mig att få in rätt teknik. Jag har dessutom kunnat prova både skate och klassisk längdåkning, perfekt för att jag ska kunna veta vad jag tycker är roligast! (får nog säga längd) Skate var jättesvårt just eftersom skidorna glider åt alla håll! Lika bra glid framåt som bakåt. kan lova att det är jättejobbigt i uppförsbackar! Klassisk stil funkar det ju att gå upp för backen eftersom dem har fäste och inte glider bakåt.

 

Men skidskytte, wow! Sååå himla roligt!

Det får bli ett längre inlägg om det sen, tänkte hinna göra mina rehabövningar före middagen  och kanske även relaxa lite!

 

Laddat skategäng!

Skidskytte!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons