Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
KostUthållig & Stark med Frida

Grymt goda biffar till lunch, middag eller snacks!

Ett ledord när jag gör mat är att det ska vara enkelt och gå snabbt att göra. Långkok är inte min grej! Helst ska det även vara så få ingredienser som möjligt och gärna vara lika gott kallt som varmt! Då är tonfiskbiffar perfekt och en riktigt hybrid som kan ätas till både lunch, middag eller som snacks! Dessutom få ingredienser och enkelt att göra!

Du  behöver bara;

  • 1 burk tonfisk
  • purjolök (alt bostongurka eller båda)
  • 1 ägg
  • mjöl (jag använde sojamjöl)
  • salt
  • chili (jag har testat med och utan och är en smaksak)

Rör ihop allt, använd två skedar för att forma önskad storlek på biffarna. Stek i smör på medelhög värme. Går att äta som huvudmål eller som nyttigt snacks. Låt dom bara bli kalla så går dom utmärkt att dippa i någon härlig dipp!

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons