Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
KostUthållig & Stark med Frida

Så gör du en snabb vegetarisk middag med nyheten MiFú

Tycker du precis som jag att det ska gå snabbt att laga vardagsmat och försöker äta mer vegetariskt? I så fall måste jag tipsa om Valios nyhet MiFú! En vegetarisk proteinkälla baserad på mjölk, helt fri från laktos, soja, gluten och ägg. MiFú  kommer i tre smakvarianter – Naturell, Tomat & Örter och Peppar & Chili. En förpackning kostar ca 35kr och är ett toppen alternativ om du vill slänga ihop något snabbt.

Foto: Pressbild

Det enklaste du kan göra är att steka upp dina frysta grönsaker (som du givetvis alltid har liggandes i frysen) och innan grönsakerna är helt färdiga häller du i MiFú i den smaken du gillar bäst. Naturellt är ju smidigt om du vill smaksätta själv och vill du göra det ännu matigare kan du även blanda i ett rått ägg i stekpannan.

Jag kommer definitivt se till att alltid ha MiFú hemma!

 

Från Valios hemsida:
MiFú tillverkas av pastöriserad laktosfri och fettfri mjölk och har formen av små gryn – för mångsidig och enkel användning i matlagningen. Produkten innehåller en marinad av rapsolja som gör att den lätt kan stekas och som dessutom tillför en god smak. MiFú passar helt enkelt utmärkt i rätter som ersättning för nöt- och fläskkött, fisk, kyckling och vegetabiliskt protein. Till exempel i favoriter som pasta bolognese, chili con carne, korvstoganoff, fiskgratäng och lasagne. MiFú är helt enkelt otroligt mångsidigt då grynen klarar sjudning, stekning, återuppvärmning och till och med tillagning i mikrovågsugn”

Vill du ha fler recept så kan du kika på in Valios hemsida!
www.valio.se

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons