Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Skönhet och modeTräning.Uthållig & Stark med Frida

Vill du gå på After Work med Röhnisch?

Fick det stora nöjet att provspringa Röhnisch nya kollektion, Runners Delight häromdagen , som jag skrev i mitt tidigare inlägg är kläderna bara sååå fina men det kändes lite annorlunda att klä sig helt i All-over print och ge sig ut på Stockholms gråa gator. Jag själv hade nog inte vågat köpa en heltäckande outfit men när jag mötte upp resten av gänget utanför Urban Deli´s matstudio ändrade jag mig. Vilken färgklick vi var i morgonmurret! Mer All-overprint åt folket!

Efter några peppande ord från Petra Månström, sprang vi iväg mot…. (jag och Stockholms geografi…) ett ställe… för att påbörja passet. Det kändes riktigt kul att få bli coachad av Petra som är riktigt i hetluften just nu med bland annat sin podd,  Maratonpodden och hennes nya podd Petra har tillsammans med löparlegenden Malin Ewerlöf. Dessutom satt kläderna som ett smäck!

Fört körde vi lite löparskola och sedan var det dags för 20/20 x 20.
Tjugo sekunder långa intervaller med tjugo sekunder vila, tjugo gånger!
Myyycket jobbigare än vad det låter! Efter löppasset bjöds vi på en härlig frukost i Urban Deli´s matstudio och Röhnisch chefdesigner, Annica Rantala, berättade mer om kollektionen.

Foto: Rasmus Lindahl

På väg!

Petra går igenom upplägget på passet

Hälgång.

Intervallerna är igång!

Ett gäng nöjda tjejer som längtade efter kaffe!

Annica Rantala berättar om kollektionen och vi njöt av en god frukost.

Verkligen ett jättefina kläder och om du känner dig  lite nyfiken på kollektionen så har Röhnisch en After Work nu på torsdag där det kommer bjudas på dryck, tilltugg, genomgång av kollektionen och överraskningar!

När: Torsdagen den 30 mars 17.00

Var: Röhnisch Concept Store, Norrlandsgatan 21

Du anmäler dig genom att maila larohnnisch@rohnisch.se och märka ämnesraden “After Work 30/3

Skynda att anmäla dig så att du garanterat får en plats!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons