Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Recept på nyttig kladdkaka.

Kladdkakans dag idag! Mums! kladdkaka

Men hur gott kladdkaka än är kände i alla fall jag att jag inte ville stoppa i mig massa socker idag utan att jag ville göra en nyttig kladdkaka. Googlade lite och hittade ett recept på Bloggerskan Moa Quist sida men  hennes recept var endast en portion. Förvisso endast 3 ingredienser och det skulle bara ta två minuter men jag ville ha lite fler bitar så jag uppdaterade receptet lite och gjorde kakan i ugnen i stället för i micron.

 

Nyttig kladdkaka 10 port

2 ägg
2 mellan stora bananer
4 msk kakao
4 msk cocosolja
1 tsk bakpulver

Mixa alla ingredienser, smörj in formen i cocosolja. In i ugnen på 175 grader ca 15 minuter. Servera med blåbär, kesella, cocosflingor eller liknande!

 

Har du ätit kladdkaka idag eller har något roligt recept på kladdkaka, dela gärna med dig! Lovar att jag kommer baka det och berätta vad jag tyckte eller snarare hur det gick!

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons