Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Förberedelser till Italien

Vad är det här för väder? Seriöst? Snöblandat regn som då och då byts ut mot hagel för att sedan återgå till regn nonstop! Nä, dötrist! Min kropp är nu i alla fall helt återhämtat från halvmaran i lördags och idag tänkte jag att jag skulle springa och känna in kroppen lite. Se om den känns tung eller inte (inomhus kommer detta ske om inte vädergudarna vaknar snart)

Ser verkligen fram emot att få åka till solen och på tisdag bär det av. Jag och researrangören kommer åka ner en dag tidigare för att reka några detaljer. Jag har redan börjat packa och igår inhandlade jag lite roliga Power Bands. Dom är starkare än andra gummiband och har en större räckvidd och ett helt annat typ av motstånd.  Mycket kul kan man ha med dom!

rope

Det finns många trender inom träning och motståndsträning är verkligen en av dem och olika typer av redskap har verkligen exploderat på marknaden! Rena godislandet för en PT ! (Styrketräning är självklart också motståndsträning men när du jobbar med vikter är det tyngdlagen som styr till skillnad från när du använder gummiband.)

Nu skall jag kila till jobbet och ha PT kunder och ett Hi-Intensity-pass som idag kommer vara “Fran”
Ska bara se till att mitt lilla Monster Blenda inte äter upp min mat!

blendavid frukost

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons