Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Ta med en vän och testa Rugby!

Vill du kämpa, svettas och kramas med massa starka tjejer (egentligen tacklas man men jag tycker det påminner om en kram!) I så fall borde du testa Rugby!

 

Jag och ett gäng andra härliga bloggare och skribenter testade Rugby förra tisdagen! Vi fick den stora äran att vara med på Exiles Ladys träning. Vi började med lite teknik, tackla och ligga på marken och reagera snabbt när någon skrek. Trots att det blåste väldigt mycket och var friskt i luften var det skönt att vara utomhus att träna!

Och hur kul var det inte med Rugby!! Få springa in i en kudde helt ohämmat och sedan landa på kudden eller vederbörande som höll i kudden. Eller heter det dyna kanske? Efter teknikträningen körde vi en vedervärdig fysdel med en miljon burpees och löpning (har skrivit lite kort om det i ett tidigare blogginlägg) Träningen avslutades med en match och då insåg jag verkligen vad jag saknat lagidrott. Det är verkligen en helt annan grej att träna för allas skull och inte bara sin egen. Så för att inte göra någon besviken sprang jag som en blådåre på allt hela tiden. Tog lite tid för mig innan begreppet “Offside” landade hos mig…Och den satans  Rugbybollen, det måste vara en av de mest opålitliga bollar som finns! Den studsar åt alla håll och är jättesvår att fånga!

Är du och en vän lite sugna på att testa denna roliga sport är det bara att dyka upp. Tjejerna tar verkligen hand om en och kommer få dig att känna dig som en i gänget samt få vara med om riktigt jobbig och kul träning! Du kommer få träningsvärk på ställen du inte ens visste att du hade!

Tisdagar 18.00 på Årstafältet, mitt emot golfbanan! Jag kommer själv inte kunna idag och inte de två kommande tisdagarna eftersom jag åker till Italien på Träningsresa, men sen!!!

Fotograf: Jenny Malm

rugby1                                                                                                         Nackuppvärmning

rugby3                                                                                                     Övar på att tacklas

rugby4                                                                    Får förklarat för mig att jag måste kramas hårdare

rugby5

rugby6                                                                                              Armhävningar och plankan

rugby7                                                                                                Avslutade med stretch

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons