.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

På lördag smäller det -Women´s Health Halvmara

På lördag klockan tolv smäller det! Då springer jag för tredje året i rad, Women´s Health Halvmara! Är riktigt taggad för detta roliga lopp med en fin bana, bubbel i målgången och en mysig After Run! Scones smakar aldrig så gott som efter att ha sprungit 2,1kilometer! Jag har aldrig förstått mig på dom som inte kan äta efter att dom tränat. Själv kurrar min mage och jag får tygla mig för att inte äta för fort!

Resten av veckan nu före loppet blir det lite lugnare träning och mer fokus på rörlighet!  I morgon tänkte jag lägga ut lite Tips- inför och förslag på massa bra pepplåtar!

Håll utkik!

stretchPerfekt stretch för en kort framsida.

Den superfina tröjan jag har på mig på bilden kommer från BLACC och jag klickade hem den från Sportamore såklart. Min absoluta favoritsida när det gäller träningskläder. Dem har allt från skor, skidutrustning, massa olika märken på träningskläder, strumpor, toppar, väskor. Dessutom är det snabb leverans och enkelt att skicka tillbaka om något inte skulle passa!

Puss och kram

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons