Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Bli en allsidig athlet med – The North Face

När jag får höra talas om att ett klädmärke eller vilket märke som helst, släpper träningskläder, blir jag alltid lite eld och lågor! Varför? Förutom att jag älskar träningskläder älskar jag även att jämföra, bli överraskad och kanske hitta något nytt favoritplagg. Så när jag fick höra talas om att det stora outdoormärket The North Face skulle lansera en kollektion med träningskläder OCH ett träningskoncept så förstår du säkert att jag blev alldeles till mig!

The North Face har funnits sedan 70- talet och är minst sagt experter på kläder för hårda klimat. Plaggen testas till och med på expeditioner för att se  att sömmar håller som dom ska, att det inte skaver någonstans och att materialen är slitstarka. Kvalité är A och O för The North Face och dem är mycket noga med att leverera bra produkter. Mountain Athletics , som kollektionen heter, är framtagen för dig – oavsett sport och nivå, som tränar för att bli bättre inifrån och ut.  I själva träningskonceptet är den röda tråden core! Vid klättring, skidåkning, terränglöpning är corestyrkan superviktig!

northface.3

Jag dricker mitt kaffe och fortsätter lyssna på presentationen och ser fram emot att jag snart ska få svettas  tillsammans med flera välkända ansikten! Den vackra och inspirerande entreprenören Malin Nylén, Chefredaktören  på Women´s Health, Marie Kjellnäs, ShapeUp Bloggaren Li Åwall, den positiva och löpälskande Sandra Maratonrookie Hiort på ToppHälsa.  Åh vad jag gillade att kriga med er alla!

Det var ett högintensivt pass med mycket fokus på ben och bål. Vi  gjorde burpees, bearcrawl, sprang på stället, utfall med gummiband, boxjumps, mountain Climbers, squatjumps. Ja, jag hade träningsvärk sen! Riktigt roligt träningspass och på plats var även en grym DJ som körde skön House Music i takt till vårt svett!

Förutom träningskläder och ett träningskoncept lanserar The North Face även en träningsapp. Tänkte jag skulle testa den så jag vet om den är bra! :):

Nedan kommer en liten bildbomb:

northfaceLi, jag och Malin före träningspasset!

northface.17

northface.14

northface.13Vi väntar på nya instruktioner

northface.14Mycket bearcrawl blev det

northface18Sandra Hiort alltid med ett leende!

northface.11

northface.15Marie Kjellnäs är fokuserad

northface.8Det är jobbigare än vad det ser ut!

northfaceskoSnygg och bra sko – Litewave Ampere

northface.16

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons