Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

MTR Express, Arena Run &Petter

“När man är känd vill folk hitta fel på en! Men jag kommer aldrig ge er chansen!”. Orden är Hip hoparen Petters och han håller minst sagt en briljant och inspirerande föreläsning!  När jag fick eventinbjudan,  åka Stockholm-Göteborg tur och retur, käka gott och lyssna på en inspirerande föreläsning av Petter så var det ett solklart ja!

 

Tidigt på morgonen, egentligen alldeles för tidigt,  möts vi att ett tåg som är stripat med en jättebild på Petter och Arena Run. Snacka om bra reklamplats! Några glada tjejer från Wonderlandsevent visar oss in i tåget och kort därefter lämnar tåget perrongen och vi blir serverade kaffe och ostfralla.
event mtr7

event mtr 8

 

Framme i Göteborg hängde vi på Crystal bar och bjöds på ytterligare förfriskningar och hade tillfälle att mingla med alla andra som varit på tåget. Det var allt från folk i träningsbranschen till mediafolk och det var en lättsam stämning med mycket skratt!

event mtrexpt

event mtrexp

 

Avgång mot Stockholm och föreläsning med Petter
Det blev dags för avgång och efter att ha fotat Petter framför tåget bänkade vi oss i våra säten. Framför  alla säten var det riggat med högtalare, mixbord och en skärm. Föreläsning på ett tåg!  Lika galet som det låter lika smart är det! Man sitter ju ändå bara där!

Petters föreläsning handla om Entreprenörskap. Att tänka utanför boxen, att försöka vara först och är man inte det skulle man försöka få till någon twist för att inte försvinna bland mängden. Han kommer med mycket exempel från sitt egna liv som är både underhållande och tänkvärda. Han pratar fort med mycket energi och det går inte att inte bli medryckt. Imponerande, måste ändå vara en riktigt utmaning att stå på ett tåg och hålla låda. Mitt i en mening avbryts Petter av konduktörens röst i högtalarna som ropar ut att nästa stopp är Herrljunga. Alla inklusive Petter brister ut i skratt. Det är en riktigt bra föreläsning han har för oss och avslutar sen med att bränna av två låtar.

Vill du spring Arena Run den 20 Februari?

Känner du dig sugen på att springa Arena Run den 20 februari. Eller som Petter beskriver det; “det påminner om Skeppsbrott i skolan”. Amäler du dig genom att trycka HÄR.
Uppge koden:  PETTER300KR  så erhåller du 300 kronor i rabatt

Det var en riktigt lyckad dag och nu är jag ännu mer taggad för att springa Arena Run! Tack Wonderland, MTR Express och Petter för ett grymt bra anordnat event!

event mtr

event mtr4

Med på tåget var också denna coola tjej, Sara Wiss, PT på Crossfitstället Fit4Life, Nike Ambassadör, Alexandra Brings Coach under Alexandras medverkan i Gladiatorerna. Sara bor dessutom på en ö så när det är riktigt kallt och is på vattnet får Sara helt enkelt åka skridskor för att kunna ta sig till jobbet! Stark, ödmjuk och astrevlig.  Ett minus är dock att Sara är bortrest när Arena Run går av stapeln…
Vill du veta mer om Sara, besök hennes hemsida www.wisswellness.com

event mtr9

event mtr10

event mtr2

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons