Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Bränn fler kalorier med en viktväst!

Jag har länge gått och funderat på om jag skall införskaffa en viktväst eller inte. En viktväst gör att det blir en ökad belastning utan att behöva lyfta vikter utan det går att springa, hoppa, göra massa olika kroppviktsövningar. Plankan, knäböj, chins och massa annat. För att inte tala om hur många fler kalorier som förbränns på en promenad eller under intervallpassen! Nu är det ju inte bara att bränna fler kalorier som lockar utan snarare att det är effektivt och kul att träna med viktväst.

Så häromveckan när jag fick hem ett stort paket, innehållandes en viktväst från Abilica, blev jag jätteglad! Testade igår hur den satt. Jag är inte så lång och när jag testat andra viktvästar har det varit lite som att sätta på sig en överdimensionerad flytväst. JAg blev glatt överraskad när den här kändes taight och smidig. Är man mindre än mig kan det dock vara svårt att få den att sitta riktigt taight. Jag testade att hoppa lite med västen och att springa. Springa gick bäst, när jag hoppade hoppade även västen.

Kort om västen

  • Väger 10kilo med alla vikter på
  • Finns två spännen
  • Onesize
  • Finns extra fickor för nycklar och dylikt
  • Bra vid spänstträning, löpning, kroppviktsövninga
  • Finns att köpa hos www.abilica.se eller www.gymgrossisten.com

Mitt betyg på västen

Kettlebellbetyg4

4 Kettelbell av 5 möjliga, hade gärna sett en ficka där mobilen skulle få plats. Gärna en ännu coolare design. Den här är helt okej men vore kul om det fanns ett till alternativ samt kanske en tjejmodell på västen. Eller olika storlekar.

 

Ser fram emot att göra massa kul bus med västen så håll utkik på bloggen!

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons