Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Hooked på het Yoga

När det är 38 grader varmt och luftfuktigheten är 60% är minsta lilla rörelse fruktansvärt ansträngande och jättesvettig. Att kliva in i en Hot Studio är som att få en blöt käftsmäll. Till en början i alla fall,:)

 

Första gången jag testade att vara inne i en Hot Studiosal var det klaustrofobisk. Jag vill inte skrämma dig men det kändes som att ha en tvångströja på hela kroppen. Det var svårt att andas, röra sig,  trångt. Som att kroppen inte fick plats i skinnet längre.  Jag räknade varje minut på och bara önskade att lidandet snart skulle vara över. “Varför utsatte jag mig en för detta?”. Men minuterna släpade sig fram och jag visste inte hur jag skulle klara mig igenom hela klassen. Jag tvingande mig kvar och efter sextio minuter staplade jag ut ur salen. Yr, trött, svimfärdig. En urvriden mop vore fräschare!

Det tog ganska lång tid innan jag gav Hot Studion en ny chans och jag vet inte vad det är. Den kalla vintern, att jag är i bättre kondition, jag vet inte! Men min kropp bara skriker efter att få vara i den varma salen! Att få svettas som Niagarafallet och komma ner i utterlägen som jag annars bara kan drömma om. Det är fantastiskt skönt i Hot salen och jag har blivit alldeles hooked!!

Har du någonsin testat en Hot Studio? Gör det och lova mig att du ger det en chans. Vissa saker behöver man testa igen!

hot vinyasa flow

Yogamattan är ekologisk och kommer från Abilica och min outfit kommer från Åhlens Yogakollektion!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons