Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

“Konditionsträningens Crossfit”

Jag får ett varm välkomnande när jag kliver in i lokalen. Det känns precis som att komma in på ett crossfitgym bara att stängerna, vikterna och chinsräckena har bytts ut mot wattcyklar, rodd, stakmaskiner och på väggen hänger ett Aktiviosystem som visar pulsen istället för en klocka.

Klassen är fullbokad och vi tjugo personer sprider ut oss bland de olika maskinerna. Klassen kickar igång först lite uppvärmning men så går ashög musik på och första intervallen är i antågande och vi skall nå den gula pulszonen motsvarande 80-90% av maxpuls i två minuter. Vi får en kort återhämtning och sedan skall vi pressa oss ytterligare och försöka komma upp i den RÖDA zonen, från 90%  av maxpuls och mer!. Detta gör vi två gånger på varje maskin. Asjobbigt och  jag förstår verkligen varför ägaren Andreas kallar den här träningen för “Konditionsträningens Crossfit”.

acidtraining.2

Bingo Rimér var även där med ett helt filmcrew som följer honom i hans träning inför Vasaloppet! Han kämpade på bra må jag säga! Sen bjöd han alla på kvarg från Lindahls! Han frågade om jag inte ville följa med och springa intervaller i Hammarbybacken nästa dag men jag… harkel… öööh…hade kund…

acidtraining

acidtraining.3

bingo

Riktigt jobbig träning som garanterat kommer göra att din kondition blir bättre och säkerligen går ner i vikt om du gör den typen av träning regelbundet!  Vill du läsa mer om ACID TRAINING besök deras hemsida genom att trycka på länken ACID TRAINING

 

Mitt betyg  på ACID TRAINING

Kul upplägg på intervallerna, bra konditionsträning och träningsform för den som vill förbättra sin kondition. Härlig sammanhållning. Bra pepp. Asbra wattcyklar, sköna stakmaskiner. Hade nog gärna sett lite bättre egen kroppsviktsövningar och något mycket bättre musik. Saknade även att ha mina cykelskor.

Så jag ger 4 av 5 Kettlebells

Kettlebellbetyg4

 

 

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons