Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

Skådespelarlinjen utvecklar mig!

I höstas började jag en skådespelarlinje på deltid som är i ett år.  Vi får lära oss att ta fram olika känslor inom oss, improvisera,  skapa olika karaktärer, lyssna på sina impulser och agera därefter, fysisk teater och scenframställning. Vi har även fått  träffa en helt fantastisk röstcoach som lär oss att artikulera och hur vi ska prata för att inte slita på rösten i onödan.. Två dagar i veckan traskar jag iväg till denna fristad och snart har redan första terminen gått och det är bara så roligt!

Att lära sig nya saker och att få utvecklas som människa är ett behov jag har! Eller alla har snarare! Vi människor behöver utvecklas för att må bra så enkelt är det!

 

Gårdagens Lektion
I går gjorde vi lite olika övningar och improvisationer. och en av improvisationerna skulle vi vara två stycken och ha någon typ av relation men vi skulle inte få säga ett ljud till varandra och dem som tittade  skulle ändå förstå var någonstans vi befann oss och vad vi hade för relation! Jag fick spela mot en kille som heter Felix och vi bestämde att vi skulle vara på krogen och jag får syn på mitt ex som vill ha tillbaka mig.  Vi fick till det riktigt bra och därefter  övade vi på dialoger.

 

Vad gör du för att utvecklas som person, människa och individ? Går du någon kurs? Läser massa böcker? Har en PT? Dela med dig!

 

teater.2

glad

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons