Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

När sockersuget är större än kaffebehovet!

Jag är en riktigt godisråtta. Eller jag gillar allt som är söt och eftersom jag tränar en hel del har jag ätit precis det jag känt! Vilket resulterat i att jag ätit sötsaker varje dag insåg jag!! Så fort någon bjöd på fika på jobbet tog jag både en och två stora bullbitar! På en tisdag kunde jag bli godissugen och gå och köpa en påse godis och mumsa i mig utan problem eller dåligt samvete! Diverse proteinbars blev mer regel än undantag på eftermiddagarna och efter varje middag förväntade jag mig efterrätt.

När sockersuget är större  än kaffebehovet är det dags att göra något åt det! Så i måndags tog jag bort allt onödigt socker  och skall hädanefter njuta av sötsaker en gång i veckan!  Eller två:)
Igår var jag extra sugen på kvällen när jag kom hem och gjorde mig lite kvällsfika på två ägg, en hel gurka med grillkrydda, en morot, tre riskakor och the!

kvällsmat

 

Ikväll innan sötsuget skulle slå till hade jag handlat för att ha något smaskigt till kvällsfikat! Och gissa vad för gott jag hade hittat!! PEPPARKAKSKVARG!! Älskar pepparkaka!

kvarg

 

Annars har jag haft PT kunder, tränat baksidan, varit hos min underbara Kiropraktor Emelie Hedlund på Chorifys och fikat med en kompis på ett jättemysigt hundkafé som finns i Hammarby Sjöstad! Jag är jätteglad att jag kan ta med mig en av mina hundar när jag går och fikar. Svårt att inte få dåligt samvete när jag lämnar de små hemma. Sen är det såklart väldigt mysigt att fika med sin hund! Molly var i alla fall supernöjd med att få sitta i knäet och titta på folk.

molly och jag

sjöstan

Hammarby Sjöstad är verkligen vackert och jag är så glad över att bo här och få se vatten varje dag när jag promenerar till jobbet! Vardagslyx!

Vad har du för vardagslyx i ditt liv som du kanske tar lite för given?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons