Uthållig och stark
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uthållig & Stark med Frida

På kurs i gymnastik

Sen tio i morse har jag stått på huvudet, kippat och övat på muscleups. Mina händer är helt förstörda efter allt hängande men det är så roligt och jag vill bara öva mer och mer! Fattar knappt att vi tränar utan det känns mest som att vi bara leker!

Hela helgen är jag på kurs i Gymnastik för att kunna hålla klasser i Prformance Gymnastics på SATS. Känns jättekul och inspirerande och jag har fått ytterligare en liten nytändning i min träningen! Jag vill inte bara bli snabb och stark jag vill bli stark i min egen kropp också! Kunna gå på händer, kicka mig upp från ett huvudstående till ett rakt och fint handstående och kunna göra strikta Muscleups!  Idag har jag fått massa bra tips på progressioner för att kunna göra Muscleups och stå på händer. Nedan ser du Marcel, en av våra lärare,  göra en riktigt fin och strikt Muscleup. Otroligt inspirerande!

 

Men nu är jag verkligen jättetrött och får gå och lägga mig så jag är pigg och utvilad till i morgon när det blir ännu mår handstående och hängande i ringar! 🙂

 

gymnastic.stoffe.2

gymnastic.6

gymnastic.7

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons